Main Page Sitemap

Top news

Medan kvinnor oftare pratar om känslor ansikte-mot ansikte sker mäns vänskap sida-vid-sida och är mer praktiskt inriktad, män måste skapa distans i närheten. Bryt ditt undvikande med ..
Read more
Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Review, thank you for your..
Read more

Pubologi stockholm meny


pubologi stockholm meny

unik miljö, lokalerna på Tulegatan 7, där du hittar Restaurang Farang, tillhörde tidigare Stockholms Elektricitetsverk. Restaurang Farang bjuder dig på en upptäcktsresa till de sydostasiatiska matkulturerna i Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien. Fabrikssalen på bottenvåningen agerar idag som Farangs huvudmatsal. Vi har en förkärlek till Riesling från Tyskland, Pinot Noir från USA samt klassiska viner från gamla världen. Om du hellre vill avnjuta en öl, så har vi ett flertal asiatiska ölsorter att välja mellan. På Restaurang Farang tillreder vi rätter med autentiska asiatiska smaker som skapas av noggrant utvalda fräscha råvaror, moderna matlagningstekniker och hantverk utan genvägar. Share food, delade rätter, uppmuntrar till att på ett socialt och avslappnat sätt njuta av utmärkta och läckra matupplevelser tillsammans. Drycker på Farang, när vi väljer viner till Farang utgår vi mestadels från maten som vi serverar. Maten är givetvis i fokus på Restaurang Farang, men utöver den erbjuder vi dig även spännande, fräscha cocktails och en intressant öl- och vinlista. Våra rätter har en stor smakvariation och behöver drycker som klarar av att matcha de asiatiska tonerna. Välkommen till Restaurang Farang!

pubologi stockholm meny

Tallinn stockholm färja
Lediga jobb au pair stockholm
Ving kontor stockholm
Flyg direkt stockholm antalya

Allt serverat i en avkopplande och chic atmosfär med en varmt välkomnande service. Dessutom kan vi erbjuda högkvalitativa teer som passar utomordentligt bra till den sydostasiatiska maten. I denna tidigare industrihall har vi bevarat en del av den unika miljön som tillsammans med den rustika interiören bidrar till en minnesvärd upplevelse. Restaurangen lämpar sig för såväl affärsluncher som middagar och after work eller mingel i baren. Genom att kombinera den unika mat- och dryckesupplevelsen med en varm och personlig service vill vi bjuda dig på oförglömliga, inspirerande och avkopplande möten, människor och mat emellan. Autentisk asiatisk mat, mitt. The Collector's Hotels in Gamla Stan, Stockholm, Sweden. 8.30-12.00 19 november.30-12.00, malmö: 3 april. Så hög noggrannhet behövs i allmänhet inte i annat än vid byggnadsframställning, speciellt vid större byggen då hög noggrannhet är ett måste. Boareauppgift enligt: Lantmäteriet, direktverkande el och eldstad, vatten: Kommunalt/enskilt sommarvatten.


Most viewed

Handläggare bostadsanpassning göteborg

Bedömning skrivs i form av intyg, som bekräftar bestående nedsättning samt problembeskrivning, detta görs av sakkunnig. Det vill säga arbetsterapeut, sjukgymnast, läkare eller annan special inriktad legitimerad personal.


Read more

Norrköping musikfestival

Bild: Miki Anagrius Jazzsångerskan Gunilla Törnfeldt gör comeback efter mammaledighet. Det är flera orsaker, men en sak är hur festivalen ska finansieras, säger Kajsa Apelqvist. Alla band har


Read more

Sälja begagnade barnkläder malmö

Genom att köpa fina begagnade barnkläder kan man spara mycket pengar. Tant Grön Barn och Retro Secondhand. Hör av dig till oss. Snittbetyg:.32 röster, séfr Séfr, amiralsgatan 9


Read more
Sitemap