Main Page Sitemap

Top news

Följer ni den svenska läroplanen? Efter Introduktionsdagen och när vi har försäkrat oss om att vi har en uppdaterad lista på de elever som är berättigade en plats..
Read more
Mu Radio Radio (Radiostation sUM (Kårens studentmagasin social Salong (för socionomstudenter uF (Utrikespolitiska föreningen odontologiska studentkårens föreningar. Det är inte någon skillnad på ideella ledamöter eller studentombude i..
Read more

Tandvård uppsala vretgränd


tandvård uppsala vretgränd

via Akademiska sjukhusets växel. Hitta din klinik / Folktandvården Vretgränd, om kliniken, vi erbjuder allmäntandvård till barn och vuxna och utför alltifrån undersökningar till rotfyllningar. Vi har ett nära samarbete med specialister inom hela länet. Kön, kvinna, posta anonymt, bokningsbara tandläkare i husdjur låter stockholmska närheten. Folktandvården, vardagar, vid akuta besvär ska du i första hand kontakta din klinik för att boka en tid. Kontakta oss så hjälper vi dig. Skriv en kommentar, fullständigt namn * Ålder e-mail mobilnummer.

Har du akuta besvär på helger kan du få hjälp på akutkliniken.
Vretgränd 9A, Uppsala, ring.
Är du Frisktandvårdspatient hos oss gäller kallelser enligt det tidsintervall som finns i ditt avtal.

Det kan t ex vara vid allvarligare frakturer, tand- käk- och ansiktsskador eller efterblödningar i mun och munhåla. Har du akuta besvär försöker vi om möjligt ta emot dig samma dag. Tandvård, tillgänglighet, betygsätt tandläkaren, bemötande, tandvård, tillgänglighet. Under helger tillkommer ett kostnadspåslag på 50 när du söker akut hjälp på akutkliniken för undersökning och/eller behandling av dina tänder.

Vårt team består av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och ibland även specialister. Vi har erfarenhet av att ta hand om dig som är tandvårdsrädd. Vå i samarbete med Plackers. Verksamhetschef: Michael Robinsson, arbetsledare: Linda Kåkemyhr. På många av Folktandvårdens kliniker finns tandvårdspersonal som talar ett eller flera språk. Lördagar, söndagar, helgdagar, vid akuta besvär som till exempel lösa tänder, svår tandvärk, lossnade fyllningar och sönderbitna tänder kontakta Folktandvårdens akuttandvårdsklinik, som är öppen mellan 9 -. Meddela oss gärna när du ringer, så hjälper vi dig genom besöket. Att börja använda tandtråd kan vara svårt, men det är viktigt att använda då den utgör hälften av en god munhälsa. Vi kan utan kostnad boka tolk för språk, till dig som är döv, dövblind, vuxendöv och hörselskadad. Folktandvårdens akuttandvårdsklinik, vretgränd 9A,.

Tillsammans med Plackers hjälper vi dig att hitta motivationen till att börja och berättar vad som händer om du struntar i den. De har alla sin speciella kompetens och du träffar den som är bäst på just ditt aktuella vårdbehov. Svårartade akuta tillstånd, svårartade akuta tillstånd hänvisas till Käkkirurgiska kliniken på Akademiska sjukhuset. Klicka på siffrorna för att ge betyg. Vretgränd 9 A, 1 tr, Uppsala, vi erbjuder allmäntandvård till barn och vuxna och utför alltifrån undersökningar till rotfyllningar. Hos oss använder vi förutom de traditionella behandlingsmetoderna även laser. Vägbeskrivning: För att få aktuell vägbeskrivning till oss, gå till eller. Vill du få information om busslinjer och tidtabeller, kontakta Upplandslokaltrafik eller sök.


Most viewed

Västgöta nation uppsala fest

Nationen är en plats för dig att träffa nya människor, plugga eller hänga när du behöver ett avbrott från studierna och i vår gemenskap finns något för


Read more

Max iv i lund jobb

Är du en duktig kommunikatör och drivs av att arbeta mot uppsatta mål? I statsvetenskap, inriktning mot statsvetenskaplig metod Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett


Read more

Vad kostar taxi från stockholm till västerås

Ursprung (Var hämtar vi dig? På m kan man läsa om hur man åker taxi i många av världens största städer, hur taxibilarna ser ut, var man hittar


Read more
Sitemap