Main Page Sitemap

Top news

Vi behöver dig och det tar bara en minut av din tid. Vinnarna avslöjas den 10 april under London Book Fair. As they grow up, they each find..
Read more
Småbåtar från öarna runt omkring lägger till i hamnen vid krogen, utanför Konsum samlas fastboende och turister för att få en pust av civilisation innan de återvänder..
Read more

Boendeparkering uppsala app


boendeparkering uppsala app

kan du betala med är: Visa, MasterCard, St1, Volvokort, Circle K, Shell, OKQ8 och Preem. Elektronisk faktura: 0 kr, pappers faktura:. Läs mer om parkeringsavgifter och zonindelning. Du kan inte få boendeparkeringstillstånd om du bor inom en fastighet där parkeringstal gäller. Dessa fastigheter har hanterat sitt parkeringsbehov i samband med detaljplan/bygglov, vilket innebär att fastighetensägaren äger frågan om parkering inom fastigheten. Du startar då din parkering via ett snabbt telefonsamtal. De blå markeringarna visar var boendeparkeringstillstånd gäller. Vägmärken som visar att området är ett parkeringsförbudsområde kommer att sättas upp vid alla infarter till området. Söndagar och helgdagar är parkeringen avgiftsfri. Här kommer du att kunna parkera i Fålhagen. Parkster för Android och iPhone, betalningssätt: Kortbetalning eller faktura.

Du som har boendeparkeringstillstånd betalar lägre taxa på markerade parkeringsplatser med tilläggstavla Boende. Ditt boendeparkeringstillstånd gäller bara i det område där du är folkbokförd. För boendeparkering i Uppsala anges områdeskod 18999.

Parkera i Uppsala med Parkster!
Ladda ned appen gratis idag!

Uppsala MK facebook
Bra massör uppsala
Stadsskogen uppsala svamp

Men om du har boendeparkeringstillstånd kan du parkera där en längre tid till en lägre avgift. De blå och röda markeringarna i kartan visar var du kan parkera. Ansök om boendeparkering, om du bor och är folkbokförd i området kan du ha rätt till boendeparkering. . Innan du kan göra din första mobilparkering behöver du registrera dig som kund. När du är klar sänder du SMS med "Avsluta" till samma telefonnr. Läs om vad som gäller i ett parkeringsförbudsområde. Du som bor och är folkbokförd i ett område med boendeparkering kan ansöka om ett tillstånd som gör att du får parkera under längre tid och betala lägre avgift. De nya avgifterna införs successivt med början i Luthagen och Fålhagen. Du slipper stå i kö vid parkeringsautomaterna och kan när och var som helst förlänga din parkeringstid. Avvecklingen av myntbetalning har succesivt skett fram till den och våra parkeringsautomater har istället anpassats för kortbetalning.


Most viewed

Sas göteborg Hong Kong Business Class Recension

Därför tänkte jag att det är god tid att skriva en recension om upplevelsen ombord. Har med lagar/regler att göra, så inget SAS kan påverka. Skriv ett


Read more

Snapsafe 4 gun pistol rack

The rack helps maximize storage space while offering a secure and balanced rack designed for compact pistols, full size handguns, revolvers and semi-autos. Its PVC coating prevents scratches


Read more

Lunds turistbyrå melbourne

Niels Kouwenhoven ( 18:11 the tourist office in Lund is a nice place. Rootsi, lund, reisibürood, hindamine, mehar Singh ( 23:08 very helpful English speaking staff. Kyle


Read more
Sitemap