Main Page Sitemap

Top news

Moje Teimory true true true true true. Väldigt god strömförsörjning finns i lokalen samt ett. Stor parkering framför huset. Hitta lagerlokaler eller hyresgäster/köpare till lagerlokaler i de enskilda..
Read more
När du utför en komplex uppgift, så du måste gå igenom olika övningar utan avbrott. Jag börjar på måndag. Det är värt varenda krona att anlita en personlig..
Read more

Stallplats lösdrift uppsala


stallplats lösdrift uppsala

gården är godkänd utav länstyrelsen för djurhållning. Vi har ca 6km till Hässelby, Ärentuna domkyrkan lund julafton och till Börje IP, 1mil till Eke, 1,2 mil till Sandbyholm och 1,1mil till Akademistallet. Spolspilta med varmvatten, uppbindning i och utanför stallet, nybyggd sadelkammare. Alla hästar har en egen hage men den kan öppnas upp mellan om man är överens med grannen. Jag sätter på ett täcke vid utsläpp o tar av ett täcke vid intag. I hagarna har all tråd bytts ut, så nu är det mycket bra ström runt alla hagar. Vi tar tacksamt emot träflis eller sand så vi kan förbättra våran rid- och travbana. Fantastiskt fina rid och körvägar, både skog, grusväg, klättringsbackar, gräsvägar, åkrar, en stor rundbana. Finns även fler djur att umgås med hos oss, såsom minigris, getter, kaniner, hundar och katter såklart! Pris i vårat stall är: Lösdrift 1800 kr, storhäst 2200 kr, ponny 1700 kr, i priset på boxplats ingår det: In och utsläpp alla dagar, fodringar 2 gånger om dagen.

Scandic Hotell uppsala frukost
Stadsskogen uppsala svamp
Helly hansen uppsala jacka storlek diagram

Paddock med högt staket med paddex och grus, 20x60. Hästar som bor i utebox får alltid erbjudande om att få boxplats inne i stallet när en plats blir ledig innan ny hyresgäst får tillgång till platsen. För att se bilder på stallet, hagarna och allt annat så klicka in på fliken "stallet" och sen klicka vidare på dem olika bilderna för att se mera! Jag börjar så smått se mig om efter trevliga stallkamrater, gärna med tävlings/träningsintresse, i vårt nybyggda stall utanför Örsundsbro. Uppvärmd skötseldel där spolspilta med varmvatten och sadelkammare finns, det finns även foderrum och täckes/tvättrum i stalldelen. Uppsala, endast sex km från city.

stallplats lösdrift uppsala


Most viewed

Italiensk restaurang i stockholm tips

Tapasstockholm är ett måste besök! Lokalen är liten och gästerna duggar tätt, så kom i tid för att få bord. Vem älskar inte den italienska maten? En


Read more

Konstgjord bordsgran

När kristendomen kom till Norden försökte den tidiga kyrkan att förbjuda de hedniska sedvänjorna. Dagens julfester firas på många olika sätt. Man dukade inte av julbordet, utan en


Read more

Stockholm waterfront congress hall

Restauranger redigera redigera wikitext I Stockholm finns över 1 000 restauranger. Flest biobesökare noterades 1956 med 16,8 miljoner detta. Feelgood, as well as Nick Lowe and Martin Stone.).


Read more
Sitemap