Main Page Sitemap

Top news

3 dagar Ljus och trevlig bostadsrätt med bra planlösning och ett riktigt attraktivt läge på Norr. Välplanerad och välvårdad 60-talsvilla 1 -plansvilla med källare om 5 rum och..
Read more
(Visited 1,049 times, 1 visits today). Related posts: Vindhemsparken (Luthags Torg Uppsala, kapellgärdsparken (Betongparken Kvarngärdet, vasaparken, Uppsala. Det finns gott om bänkar och bord att sitta vid. Gungor..
Read more

Restaurang uppsala slott


restaurang uppsala slott

här och på Facebook för kommande seanser! Stoffe har alltid sett och känt av andevärlden sedan han var barn, men först i vuxen ålder har han tagit steget fullt ut att möta den andra sidan. Följ då med på en vandring i Vasaborgens 1500-talsruiner vid Uppsala Slott. Har du ett öppet sinne, får du lära dig hur du blir vän med spökena. Vi avslutar uppe i Tornrummet, där Stoffe söker kontakt med de på andra sidan i din närhet.

Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Facebook efter extrainsatta visningar. 120 kr per person. TripAdvisor LLC is not a booking agent and does not charge any service fees to users of our site. Museet är stängt för säsongen och öppnar igen i juni och är öppet till slutet på augusti samt helgerna.o.m Kulturnatten, dvs andra helgen i september. Du kan få visa leg. Vasaborgen är resterna av det ursprungliga Uppsala slott. Du kan alltid boka din egen visning.

Sedan dess har han gjort över 1000 läsningar, seanser och privata sittningar. Vasaborgen vill erbjuda en spännande, intressant och vänlig upplevelse med en annan dimension. Pris FÖR seansen: 5000 kr, stoffe Laneskär Andersson är medium sedan fem.

Det blir en seans med max 20 personer. Historiska guidningar på sommaren. Tillsammans med mediumet Stoffe Laneskär Andersson håller vi seans på Vasaborgen Uppsala slott. SPÄnning, maktspel OCH OND, BRÅD DÖD Är du rädd för spöken? 29 -31 oktober.00. I de gamla 1500-talsruinerna kan vi erbjuda oförglömliga upplevelser och berättelser. 2018 TripAdvisor LLC All rights reserved. Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats.

restaurang uppsala slott

Naturvetenskapligt basår uppsala antagningspoäng, Uppkörning uppsala rutt,


Most viewed

Mattaffärer göteborg

Retrieved "Stadsvapnets historia" (in Swedish). Göteborg har en stark modescen och många lokala designers att upptäcka. 100 år med allsvensk fotboll (in Swedish). Höst i Göteborg, höststaden Göteborg.


Read more

Handledarutbildning lärare uppsala

Uppsala universitet och jag upplever att det finns en stor lyhördhet för studenternas behov och åsikter. Nästa tillfälle för kursen är planerat till HT18. Apl-handledarutbildningen består av en


Read more

Priser sålda bostadsrätter helsingborg

UTÖgatan 13 B Helsingborg Rydebäck Typ: Lägenhet Rum: 3 Boarea: 83 m Bostadsrättsradhus på Fortuna terrassen! Drottninggatan 162 Helsingborg Centrum, Friabad Typ: Lägenhet Rum: 3 Boarea: 77 m


Read more
Sitemap