Main Page Sitemap

Top news

Av de sju bidrag som kom in föll valet på arkitekt. Vid invigningen spelade bland annat en mässingskvintett från. Tack vare våra medlemmar kan Svenska kyrkan bedriva en..
Read more
Du går in på m och beställer dina produkter och anger den rabattkod som du får i någon av våra lokaler. Den första onsdagen i varje månad..
Read more

ProCivitas lund kontakt


proCivitas lund kontakt

med er föräldrar. Vi fick träffa psykologen och lyckoforskaren Samuel West, Dennis Westerberg författare och mental coach, Malin Gutestam författare och pedagog, Anette Carlström författare och meditationslärare samt Anneli Johansson som är grundare av Happy Economy. Välkomna alla borra i stenplatta fina elever! Eleverna fick lyssna till en intressant gästföreläsning av representanter för Humanisterna syd, som talade om förnuft, omtanke och humanism som livsåskådning. Begrepp som förolämpning, förtal, integritet, yttrandefrihet, olaga hot, olaga integritetstrång och personligt ansvar togs upp och förklarades med utgångspunkt i verkliga exempel. Träffa elever och personal, mingla runt i vår vackra skola och andas in atmosfären av en gymnasieskola med hög klass! Idag har vi haft besök av Jacob Gustafsson som arbetar för Institutet för juridik och internet som hållit en intressant föreläsning för våra ekonomielever. Blandar fysik med roliga åkturer! Vi kommer att arbeta vidare med att höja lyckan på ProCivitas i Lund!

ProCivitas lund kontakt
proCivitas lund kontakt

ProCivitas lund kontakt
proCivitas lund kontakt

Mätningar har skett under två tillfälle och vårt Happy score är 83 vilket kan mätas mot Sveriges tjänstemän som uppnådde 69 i senaste undersökningen genomförd av YouGov. Igår eftermiddag lyssnade alla tre NA-klasserna på Prof. Äntligen får vi träffa dig! Idag startade SA17 med en fantastisk dag tillsammans på Tivoli i Köpenhamn. Idag används vår fantastiska park av soltörstande elever. Ronald Kröger som pratade om hundars nosar och hur de fungerar och om den banbrytande upptäckten att de känna värme.

ProCivitas lund kontakt
proCivitas lund kontakt


Most viewed

Det italienska konsulatet Malmö

Detta gäller både fast och mobil telefoni. UD:s reseinformation direkt i fickan, i vår Resklar-app finns UD:s råd och reseinformation om världens länder från Sveriges ambassader. Hotel rooms


Read more

Stockholm universitet antagningsenheten

Besök UHR:s seminarier för att få veta vilka möjligheter det finns att arbeta och praktisera vid EU:s institutioner. Fler nyheter, kalender, ansökan Skolambassadörer för EU 2019 är öppen.


Read more

Bora djordjevic pevac

Album je objavila produkcija BK Sound. Pogledajte fotografije objavljene u emisiji Partizanove klupske televizije. Album je objavila RTV Ljubljana. Godine objavila zagrebaka produkcija Suzy. Na singlu Mikija Jevremovia


Read more
Sitemap