Main Page Sitemap

Top news

Du hittar Fysiken på fyra anläggningar i Göteborg med omnejd med tre gym, ett klättergym samt en CrossFit-box. Lutions -lösningar för din hälsa, kaserntorget 11, Gothenburg, 411..
Read more
Det enda ni behöver tänka på är att ha en riktigt bra kväll, vi sköter resten! Dance Night Club, path Forward, arenavägen 75, Johanneshov, 12177, Sweden. Inget vip..
Read more

Harriets restaurang meny umeå


harriets restaurang meny umeå

för sina släktingar och vänner. Låt oss fixa maten så blir festen en succé. Nyheter från, facebook, missa inte matinspiration på Instagram. Hos oss kan du ta del av lunch, à La Carte, skönt barhäng, festvåning men även stans bästa uteservering sommartid. Harriet uppskattade alltid god mat och gott sällskap, gärna i kombination med ett glas rött eller en gyllengul. Panerad rödspätta med potatispuré och sikromssås. Jul på TC meny, läs om vårt miljö- arbete, popquiz, umeå Beerclub, se vår meny. Slappna av och umgås med dina gäster.

Harriets, Umeå
Välkommen till Restaurang Örnen Catering i Umeå
TC - Umeås mest centrala mat bar
Hammarby, sjöstad, stockholm, Sweden - 2018

Hanna lindell umeå
Återvinningscentral umeå vakin
Pris bussbiljett skellefteå umeå

Våra á la carte rätter har en klassisk grund med rena och enkla smaker med en blinkning åt det norrländska och lokala. Vi känner stolthet inför utmaningen att med fokus på bra råvaror laga mat från grunden som karakteriseras av naturliga, tydliga och rena smaker. Serveras med potatispuré och rårörda lingon. Och inte att förglömma, mat och tilltugg även för våra yngre gäster. Beställ catering på tel. På samma sätt vill vi att våra gäster ska trivas vid bordet på Harriets, arbetet vid spisen tar våra duktiga kockar hand om och servicen står vår trevliga servispersonal för. Med restaurang Harriets vill vi ge Umeåborna och våra hotellgäster ett vardagsrum och en matsal som ska fungera som en prestigelös mötesplats. Harriets är Umeås matsal och vardagsrum. Vi är en restaurang som serverar genuin, naturlig och vällagad mat. . Koppla av med ett glas rött eller en öl därtill så bjuder vi dig på ett kulinariskt äventyr. På våning två ligger Harriets matsal där vi serverar vår á la carte tisdagar till lördagar och vår härliga frukostbuffé sju dagar i veckan. Harriets vardagsrum ligger på entréplan och fungerar även som lounge för hotellet.harriets restaurang meny umeå

Vi erbjuder mat med en klassisk grund, rena och enkla smaker och en blinkning åt det norrländska och lokala. Harriets - Västra Norrlandsgatan 5, 903. Umeå, Sweden - Rated.2 based on 104 Reviews God buffé för oss.

Ultra buss, umeå
Teknikmagasinet umeå telefon


Most viewed

Danmarksvandringen uppsala

Detaljer, kungsängarna är ett naturreservat i Kungsängen söder om Uppsala. Kunsängsiljan är Upplands landskapsblomma och blommar i Maj-Juni. Linné samlade studenterna vid Kungsängstull - där Kungsängstorg (Svintorget) ligger


Read more

Lunch soppa butternut squash ingefära apelsinjuice

Fräs alltsammans i rapsolja. Låt soppan koka upp. Vegetarisk lasagne väldigt gott recept Mitt Kök 60 min 4/5. Värm ugnen till 200C/390F. När det gäller hemlagade soppor är


Read more

Ul tåg uppsala knivsta

I en av terminalbyggnaderna finns Sky City med hotellen Radisson Blu SkyCity Hotel, Clarion Hotel Arlanda Airport och Rest and fly. Anländer du till staden med tåg?


Read more
Sitemap