Main Page Sitemap

Top news

In case of faulty potentiometer, unsolder the potentiometer and replace. The round collector can be cleaned with a very fine sandpaper (Wet grinding paper) and thereafter with pure..
Read more
Det är självklart helt gratis. Andra Långgatan har ett nästintill oändligt utbud av barer, med fokus på öl och prisvärd mat. Café Santo Domingo, andra Långgatan 4 a..
Read more

Vintage stockholm kläder


vintage stockholm kläder

Bondegatan, nytorgsgatan, sofia kyrka, kläder / Vintage / Skor / Optiker / Barn. Alexander och Lina skulle gifta sig och det var hela anledningen till resan. Sedan spenderade vi resten av dagen med att vandra runt i Lissabon, minnas tillbaka till vår interrail och njuta. Translate, nytorget, det här är en del av vårt underbara SoFo. Utvalda Butiker, butik med retroprylar, glas, porslin, lampor och möbler. För att se ett. Vi har saker från 50-, 60- 70-talet. Ägaren menar på att de inte är hundraprocentigt där ännu, men de jobbar framåt med ett kritiskt öga. Hitta vintage, second hand och retro i Göteborg.

På kvällen åkte vi tillbaka till Sverige och laddade inför jobb på måndag morgon. Kappor, pälsar, klänningar, knit-wear, blusar och kjolar får trängas med det stora utbudet av väskor, skärp, pälskragar samt sidenscarves. Framför mig står ett bord med smått och gott för den den trendige, på sidan av en rekonstruerad skateboard till en stol och på hyllan ovanför finner jag inpirerande böcker om allt från skägg till klassiska karamellrecept.

Tack Lina och Alexander! Det märks att det finns en klar plan över hela interiören och för att vara en butik som rymmer så mycket känns det avskalat och lättöverskådligt. Även om inte hela sortimentet är vintage eller har en klar miljöstämpel menar ägaren på att hållbarhet är med i tankarna, och att även en hög kvalitet - dvs. En butik att rekommendera för den som vill handla kläder eller inredning med omsorg och inte har ont av att det kan kosta lite mer. Portugal är otroligt fint! Hur som helst så spenderade vi ett dygn. Ett urval av klädmärken jag själv kastar ett litet extra öga på är "uniforms FOR THE dedicated Grandpa:s eget märke såklart, och så Kavat-dojorna Dagmar.

Salem stockholm Sverige
Boka massage stockholm sista minuten
Spanska kurs stockholm gratis
Flyg stockholm limerick


Most viewed

Bortforsling av jord västerås

Det säger sig själv att det värde Ni erhåller ligger långt i från ett realistisk marknadsvärde. Vi hjälper er att rensa källaren, vinden, företaget, bostaden, garaget eller vad


Read more

Ålderdomshem stockholm jobb

En sax i hjärtat, marie Bengts, Albert Bonniers förlag. Du har alltid rätt att ansöka om plats på äldreboende hos kommunen. Ibland fick vi ta hand om en


Read more

Rival stockholm lunch

It is located next to Old town, and the hip restaurant-laden side streets and boutique stores where locals t ikea. Kefedn, yardm Merkezi, pARA BRM/BÖLGE, eUR, türkiye. The


Read more
Sitemap