Main Page Sitemap

Top news

Taxi Today i konkurs Företaget Taxi Today i Göteborg, vars bilar kört för Taxibil Syd, har gått i konkurs, meddelar Göteborgs-Posten. Varttaxi vanligt i Göteborg Göteborgsposten skriver om..
Read more
Det handlar om allt från portkoder och nycklar som är på vift till att det blir otryggt för dem som bor, med spring i trappor och fester som..
Read more

Vintage stockholm kläder


vintage stockholm kläder

Bondegatan, nytorgsgatan, sofia kyrka, kläder / Vintage / Skor / Optiker / Barn. Alexander och Lina skulle gifta sig och det var hela anledningen till resan. Sedan spenderade vi resten av dagen med att vandra runt i Lissabon, minnas tillbaka till vår interrail och njuta. Translate, nytorget, det här är en del av vårt underbara SoFo. Utvalda Butiker, butik med retroprylar, glas, porslin, lampor och möbler. För att se ett. Vi har saker från 50-, 60- 70-talet. Ägaren menar på att de inte är hundraprocentigt där ännu, men de jobbar framåt med ett kritiskt öga. Hitta vintage, second hand och retro i Göteborg.

På kvällen åkte vi tillbaka till Sverige och laddade inför jobb på måndag morgon. Kappor, pälsar, klänningar, knit-wear, blusar och kjolar får trängas med det stora utbudet av väskor, skärp, pälskragar samt sidenscarves. Framför mig står ett bord med smått och gott för den den trendige, på sidan av en rekonstruerad skateboard till en stol och på hyllan ovanför finner jag inpirerande böcker om allt från skägg till klassiska karamellrecept.

Tack Lina och Alexander! Det märks att det finns en klar plan över hela interiören och för att vara en butik som rymmer så mycket känns det avskalat och lättöverskådligt. Även om inte hela sortimentet är vintage eller har en klar miljöstämpel menar ägaren på att hållbarhet är med i tankarna, och att även en hög kvalitet - dvs. En butik att rekommendera för den som vill handla kläder eller inredning med omsorg och inte har ont av att det kan kosta lite mer. Portugal är otroligt fint! Hur som helst så spenderade vi ett dygn. Ett urval av klädmärken jag själv kastar ett litet extra öga på är "uniforms FOR THE dedicated Grandpa:s eget märke såklart, och så Kavat-dojorna Dagmar.

Salem stockholm Sverige
Boka massage stockholm sista minuten
Spanska kurs stockholm gratis
Flyg stockholm limerick


Most viewed

Socialtjänsten göteborg centrum öppettider

Öppettider: Systembolaget, Dalgatan 81 H, Älvdalen. När öppnar Systembolaget Öppettider närmaste Systembolaget Öppettider Systembolaget, när öppnar Systembolaget Göteborg Öppettider närmaste Systembolaget Göteborg Öppettider Systembolaget Göteborg Öppettider Öppettider


Read more

Fedex sverige malmö

Website: aveva AB, sweden, Provincia de Escania, Malmö, Drottninggatan,. Monday 10:00 19:00, tuesday 10:00 19:00, wednesday 10:00 19:00, thursday 10:00 19:00. You can download for your Android or


Read more

Hundmässa stockholm 2018

Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Veranstalter, einen Fehler melden, wenn Sie


Read more
Sitemap